Dobrodošli, posetioče! [ Registracija | Prijavarss

 

 

Harmonija

  • Adresa: Pop Lukina 12
  • Grad: Beograd
  • Država: Srbija
  • Vebsajt: http://harmonija.rs/
  • Objavljeno: septembar 5, 2013 5:21 pm
  • Ističe: Ovaj oglas je istekao
Harmonija

Opis

office@harmonija.rs
Tel: +381 11 2625 653, 2634 985
Fax: + 381 11 2628 933

Radno vreme: svakog radnog dana 8-16h.

Molimo Vas da nam pošaljete e-mail ukoliko imate upita posle radnog vremena. Odgovorićemo Vam u najkraćem roku.

Harmonija d.o.o. je osnovana 28.12.1990. godine kao akcionarko društvo u mešovitoj svojini. Već dve decenije snabdevamo tržište Srbije i regiona muzičkim instrumentima, muzičkom literaturom, audio opremom i koferencijskim sistemima. S obzirom na to da se u ponudi vodimo isključivo kvalitetom instrumenata i dodatne opreme, generalni smo zastupnici renomiranih kompanija Petrof, Strunal, Schlagwerk, Innovative Percussion, Black Swamp, a u ponudi između ostalog imamo i proizvode legendarnih proizvođača Carvin, Premier, Turkish, itd. Neki od naših stalnih klijenata su muzičke škole i gradske institucije.

U potrazi za novim poslovnim izazovima razvili smo i delatnost opremanja prostora konferencijskim sistemima i video konferencijskim sistemima, koristeći isključivo najsavremeniju opremu vodećih svetskih proizvođača. Naši partneri u ovoj oblasti su Beyerdynamic i Polycom. Sistemi koje nudimo garantuju sigurnost i operativnost u svakom pogledu, što dokazuju svi sistemi koji su instalirani u državnim organima Republike Srbije, Vladinim i nevladinim organizacijama, domaćim i stranim bankama širom zemlje. Kao referencu navodimo uvođenje sistema u konferencijsku salu Udruženja Banaka Srbije i uvođenje konferencijskih sistema za Univerzijadu Beograd. Opremljena je najsavremenijom audio i video tehnologijom i wireless sistemom za simultano prevođenje. Posedujemo snažnu razvojnu moć sa iskusnim profesionalnim timom, koji vrši kontrolu od inicijalne faze planiranja, pa sve do konačnog izvršenja radova. Naši partneri, izvršioci radova, su Network Co Beograd i Meganet Beograd.

Zašto smo baš mi najbolji izbor za kupca instrumenata ili audio opreme?
U Harmoniji verujemo da je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mestu. Stoga se trudimo da svakome ko dođe u našu radnju maksimalno izađemo u susret. Budite uvereni da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da dobijete željeni proizvod po najboljim uslovima na tržištu.

Misija kompanije: Mi nudimo samo originalne proizvode!

Reference:

Institucije sa kojima sarađujemo: Muzičke škole Srbije, Beogradska filharmonija, Niški simfonijski orkestar, Kolarčev narodni univerzitet, ambasade, fakulteti, pozorišta.
Prijatelji Harmonije: Zdenko Kolar, Vlada Divljan, Tripo Simunoti i mnogi drugi naši istaknuti muzičari.
Konferencijski sistemi: Udruženje Banaka Srbije, Univerzijada Beograd, Privredna Banka Beograd, Komercijalna Banka Beograd

Ostavi Odgovor

Da postavite pitanje u vezi ovoga oglasa, dovršite formular ispod i pošaljite poruku autoru oglasa.

Informacije o objavljivaču

  • Objavio: Rumbato
  • Član od: mart 25, 2013

Ostali oglasi od Rumbato

Zadnji objavljeni oglasi od Rumbato »