Dobrodošli, posetioče! [ Registracija | Prijavarss

Novogodišnji koncert Darkwood Duba – Mikser House, 02. januar 2015

| Najave koncerata | decembar 13, 2014

Beogradski sastav Darkwood Dub, vođeni nezaboravnim prazničnim iskustvom, odlučili su da ponove spektakl, s početka 2014. godine. Na istom mestu, istog dana, 02. januara, ali 2015. godine održaćee solistički koncert u Mikser House-u!

Beogradski sastav Darkwood Dub, vođeni nezaboravnim prazničnim iskustvom, odlučili su da ponove spektakl, s početka 2014. godine. Na istom mestu, istog dana, 02. januara, ali 2015. godine održaće solistički koncert u Mikser House-u!
Prema rečima svih prisutnih u srcu Savamale, bilo je to spektakularno finale novogodišnjih praznika!
Darkvudi su do sada objavili osam albuma i sa svakim novim izdanjem su sve više rušili stereotipe o reggae-u i dub-u, elektronskoj muzici i rokenrolu sa naših prostora.
U petak, 2. januara, srušiće i sopstveni rekord! Vuča, Bambi, Miki i Lav najavljuju najduži nastup u 25 godina dugoj istoriji benda!
U Mikser House-u će drugog dana nove 2015. godine, pored hitova koje redovno izvode na brojnim nastupima, publiku podsetiti na numere koje već neko vreme nisu deo njihovog koncertnog repertoara, a sviraće i pesme koje do sada nikada nisu uživo izvedene pred publikom!
Ulaznice za maratonski novogodišnji izazov koji Darkwood Dub pripremaju za Mikser House, biće u prodaji od petka, 12. decembra, na svim prodajnim mestima GigsTix-a i Eventima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22, Beograd). Prvih 100 ulaznica biće dostupno po promotivnoj ceni od 800 dinara!

  

Ostavi Odgovor