Dobrodošli, posetioče! [ Registracija | Prijavarss

Postavljanje oglasa

Postavljanje oglasa na naš sajt je 100% besplatno i tako će i ostati. Predaja oglasa traje manje od 2 minuta. Vaš oglas će biti aktivan 90 dana, i možete ga sami izmeniti, produžiti ili deaktivirati u svakom trenutku. Nema ograničenja po broju oglasa. Trenutno možete postaviti jednu sliku uz svaki vaš oglas. Upravo zbog toga da bi sami mogli da ažurirate svoje oglase potrebna je vaša identifikacija, koja se vrši klasičnom registracijom (korisničko ime + lozinka). Ako ste već registrovani možete da preskočite na korak br 3. Ukoliko niste, onda je prvo potrebno da se registrujete. To činite na sledeći način:

1. Kliknite na registraciju u gornjem desnom uglu

2. Izaberite korisničko ime, email i lozinku

Važno je da email bude validan, jer će na tu adresu biti poslan mail sa linkom na koji je potrebno kliknuti da bi se potvrdio nalog. Vaš mail je siguran kod nas pošto nam spam ništa manje ne smeta nego vama.

Kada ste jednom prijavljeni, klikom da „Dodaj Oglas“ u gornjem desnom uglu ekrana pokrećete postavljanje novog oglasa:

3. Izaberite kategoriju


Bendovi – bend traži angažman ili muzičara
Komercijalne ponude – kompozitori, podučavanje, producenti, tekstopisci
Muzičari – muzičar traži bend ili angažman
Muzička oprema – iznajmljivanje ili prodaja
Profesionalne usluge – prostor za svirku, prostor za vežbu, studio

Ukoliko ne možete da nađete odgovarajuću kategoriju ili podkategoriju ili primetite da nešto nedostaje, javite nam se pa ćemo dodati.

4. Popunite polja u oglasu i izaberite sliku

Polja označena za zvezdicom * su obavezna. Kada stavite miša iznad malog upitnika pored polja (tamo gde postoji), dobićete detaljnije objašnjenje, čemu polje služi.

 

5. Proverite vaš oglas (Preview) pre nego što on bude vidljiv na našem sajtu.

Ukoliko slučajno imate neke probleme ili pitanja, kontaktirajte nas, tu smo da Vam pomognemo. Možete nas kontaktirati i putem facebook stranice na ovom linku.  Puno uspeha u oglašavanju želi Vam vaš rumbato tim.

Ostavi Odgovor

Top Oglasi