Dobrodošli, posetioče! [ Registracija | Prijavarss

Rudimental stižu na Sea Dance festival

| Najave koncerata | februar 4, 2015

Najaktuelnije zvezde nove britanske scene kreću na Egzit Avanturu! Rudimental, Sigma i Vilkinson dolaze na Jaz, na Sea Dance festival.

Jedan od najpopularnijih sastava današnjice Rudimental i engleski duo Sigma, uz sve popularnijeg londonskog di džeja Marka Vilkinsona, prvi su potvrđeni izvođači glavne bine ovogodišnjeg Sea Dance festivala na Jazu (16. – 18. jul).

Prošlogodišnji hedlajneri Egzita ove godine zabavljaće publiku na Jazu gde nastupaju 16. jula. Na Jaz dolaze sa novim di džej nastupom, sa kojim ovog leta obilaze najveće svetske festivale. Sa albuma prvenca „Home“ izdvojili su se hitovi „Not Giving In“, „Free“ i „Feel The Love“, a „Waiting All Night“ je publika Egzita izglasala za himnu leta.

Istog dana nastupiće i duo Sigma (Ʃ), koji su prošle godine zabeležili čak dva prva mesta na britanskoj listi singlova sa kolosalnim hitovima „Rudeboy“, „Changing“ i „Nobody To Love“. Sarađuju sa Kanje Vestom, Erikom Pricom, Eli Goulding…

Na Sea dance stiže i di džej Vilkinosn, i to 18. jula. Najpoznatiji je po hitovima „Afterglow“ i „Lazers Not Included“, a remikse je potpisao za imena kao što su Gorgon City, Chase & Status i Example, uz neizostavnu klupsku verziju pesme „Sing“ Eda Sheerana.

Ulaznice za Egzit koštaju 5.990 dinara, a 3.990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Egzit Avanture od Petrovaradina do Jaza,košta 6.990 dinara i mogu se rezervisati na sajtu Egzita www.exitfest.org

 

  

Ostavi Odgovor